Advertisement

Antalya Orman Yangını - Antalya'da orman yangını - Jul 29, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında.

Antalya Orman Yangını - Antalya'da orman yangını - Jul 29, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında.. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 2 gazetede yer alıyor. 1 day ago · yerleşim yerleri tehdit altında. Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler hızla yayılırken büyükşehir. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Trend haberi oldu ve an itibarıyla 2 gazetede yer alıyor. Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler hızla yayılırken büyükşehir. Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangından etkilenen üç kişinin yanık tedavisi gördüğü birinin durumun da ağır olduğu açıklandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'da orman yangını çıktı - Haberler
Antalya'da orman yangını çıktı - Haberler from foto.haberler.com
Trend haberi oldu ve an itibarıyla 2 gazetede yer alıyor. Yerleşim yerleri tehdit altında #manavgat #antalya #türkiyeradyotelevizyonkurumu son saatin en çok aranan 1. 1 day ago · antalya 'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'nde orman yangını çıktı. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arazöz ve yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Son dakika haberine göre antalya 'da dört farklı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Şiddetli rüzgar yangına müdahaleyi de zorlaştırıyor.

62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. 1 day ago · antalya 'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık bölgede yangın yangın çıktı. More images for antalya orman yangını » 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Havadan ve karadan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Posted by 6 minutes ago. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arazöz ve yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Bölgede bulunan bakan pakdemirli 'antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var' açıklamasını yaptı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Hastaneler tahliye edildi evler boşaltıldı. More images for antalya orman yangını » Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık bölgede yangın yangın çıktı.

Antalya'da orman yangını - Son Dakika
Antalya'da orman yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Posted by 6 minutes ago. Jul 29, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 1 day ago · antalya 'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 2 gazetede yer alıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler hızla yayılırken büyükşehir. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Posted by 6 minutes ago.

More images for antalya orman yangını » 1 day ago · yerleşim yerleri tehdit altında. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler hızla yayılırken büyükşehir. Yerleşim yerleri tehdit altında #manavgat #antalya #türkiyeradyotelevizyonkurumu son saatin en çok aranan 1. Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Yangından etkilenen üç kişinin yanık tedavisi gördüğü birinin durumun da ağır olduğu açıklandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arazöz ve yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Bölgede bulunan bakan pakdemirli 'antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var' açıklamasını yaptı. Jul 28, 2021 · evler boşaltıldı hastaneler tahliye edildi. Şiddetli rüzgar yangına müdahaleyi de zorlaştırıyor.

1 day ago · yerleşim yerleri tehdit altında. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık bölgede yangın yangın çıktı. 1 day ago · antalya 'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'nde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 2 gazetede yer alıyor.

Antalya'da orman yangını - Son Dakika Haberler
Antalya'da orman yangını - Son Dakika Haberler from isbh.tmgrup.com.tr
Posted by 6 minutes ago. Yerleşim yerleri tehdit altında #manavgat #antalya #türkiyeradyotelevizyonkurumu son saatin en çok aranan 1. Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler hızla yayılırken büyükşehir. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Hastaneler tahliye edildi evler boşaltıldı. Yangından etkilenen üç kişinin yanık tedavisi gördüğü birinin durumun da ağır olduğu açıklandı. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 2 gazetede yer alıyor. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık bölgede yangın yangın çıktı.

Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler hızla yayılırken büyükşehir.

Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Posted by 6 minutes ago. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Jul 28, 2021 · evler boşaltıldı hastaneler tahliye edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. 1 day ago · antalya 'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan. Yangından etkilenen üç kişinin yanık tedavisi gördüğü birinin durumun da ağır olduğu açıklandı. Yerleşim yerlerini tehdit eden alevler hızla yayılırken büyükşehir. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Havadan ve karadan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. 1 day ago · yerleşim yerleri tehdit altında.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor antalya yangın. Havadan ve karadan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar